دستور پخت پاستای میگو با لیمو و سبزیجات
پاستای میگو با لیمو و سبزیجات دارای طعم دلپذیری است و در کمترین زمان می توانید این غذای خوشمزه را آماده کنید. این پاستا از جمله غذاهای فرنگی خوشمزه است که با لیمو و سبزیجات دیگر پخته میشود.برای تهیه این پاستای خوشمزه و مقوی همراه ما باشید.
مواد لازم برای پاستای میگو با لیمو و سبزیجات
- پاستا (پاستای پاپیونی):225 گرم
- سبزیجات :340 گرم
- میگو (میگوی بزرگ یا متوسط پخته و آماده) :680 گرم
- پنیر پارمسان (رنده شده) :60 گرم
- نصف : پوست لیمو (رنده شده) پوست لیمو
- روغن زیتون :1 قاشق غذاخوری
- گوجه (خرد شده) : 1 فنجان
طرز تهیه پاستای میگو با لیمو و سبزیجات
مرحله اول:
برای درست کردن پاستای میگو با لیمو و سبزیجات ابتدا پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید ، در این فاصله میگوها را پاک کرده و در تابه ای تفت دهید و بپزید.
مرحله دوم :
گوجه ها را خرد کرده و به همراه میگوها کمی تفت دهید تا نرم شود ، سبزیجات را خرد کرده و اضافه نمایید ، نمک ، فلفل و ادویه را بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله نهایی:
در آخر پوست لیمو را رنده کرده و بریزید. سپس از روی حرارت بردارید.پاستا را در ظرف های مورد نظر بکشید و سس میگو و سبزیجات را روی آن بریزید و روی هر کدام مقداری پنیر رنده شده بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستای میگو با لیمو و سبزیجات
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستای میگو با لیمو و سبزیجات را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .