مواد لازم برای کاپ کیک های کاراملی
- شکلات سفید خرد شده :150 گرم
- کره:100 گرم
- تخم مرغ : یک عدد
- شیر :نصف پیمانه (120 میلی لیتر)
- وانیل پودری:¼ قاشق چای خوری
- آرد:یک پیمانه (130 گرم)
- شکر قهوه ای تیره :80 گرم (1/3 پیمانه)
- بیکینگ پودر :1/2 قاشق چای خوری
مواد لازم برای خامه کاراملی
- خامه :300 گرم
- کرمفیل کارامل یا دلسه دلچه کاملا غلیظ :150 گرم (نصف پیمانه)
کاپ کیک کاراملی خانگی
طرز تهیه کاپ کیک های کاراملی
ابتدا کره و شکلات را در یک کاسه فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ذوب شده و با هم مخلوط شوند.
در ادامه شکر را افزوده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود. در مرحله بعد شیر را افزوده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
حالا تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط نمایید، در این مرحله آرد وبکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و بعد از الک کردن به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود.
قالب های کاپ کیک را با کپسول های کاغذی پوشانده و با خمیر کیک پر کنید، سپس برای 20 الی 30 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا کاپ کیک پخته و آماده شود.
برای اطمینان از پخت کاپ کیک یک عدد خلال دندان را داخل آن فرو کنید اگر مواد کیک با خلال دندان نچسبید یعنی کیک پخته و آماده است.
در آخرین مرحله خامه را خوب بزنید تا فرم بگیرد سپس کرمفیل کارامل یا دلسه دلچه کاملا غلیظ را به آن اضافه نموده و هم بزنید .
سپس داخل یک قیف بریزید و روی کاپ کیک های خنک شده بریزید.
تهیه کاپ کیک کاراملی
نکات تکمیلی در مورد کاپ کیک کاراملی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کاپ کیک کاراملی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .