دستور پخت پاستا با گوشت دودی
اگر پاستا را با گوشت دودی امتحان کرده باشید حتما طعم متفاوت و لذیذی آن را تجربه کرده اید.بدون شک نام پاستا شما را به یاد کشور ایتالیا می اندازد چرا که در این کشورسالانه 27 کیلوگرم پاستا مصرف می کنند. پاستا ها انواع و شکل های گوناگون دارند. شما می توانید برای تهیه پاستا با گوشت دودی از انواع ماکارانی فرمی به دلخواه استفاده کنید.پاستا با گوشت دودی یکی از غذاهای خوشمزه و جذاب آموزش امروز ماست.پس ما را در ادامه همراهی کنید.
مواد لازم برای پاستا با گوشت دودی
- پاستا (پنه یا کاوتاپی یا ریگاتونی) : 480 گرم
- پنکتا (گوشت دودی، یک تکه ضخیم، متوسط خرد شده):120 گرم
- عصاره گوشت : 1/3 فنجان
- سس مارینارا (آماده یا خانگی) : 1 و نیم فنجان
- خامه زده شده (پر چرب) : نصف فنجان
- پنیر پارمزان : برای سرو کردن
طرز تهیه پاستا با گوشت دودی
مرحله اول:
برای درست کردن پاستا با گوشت دودی ابتدا پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید. در این فاصله سس پاستا را آماده نمایید.
مرحله دوم:
گوشت دودی یا پنکتا را خرد کرده و در تابه گودی بریزید و تفت دهید تا پخته و طلایی شود.
مرحله سوم:
در مرحله بعد عصاره گوشت را افزوده و چند دقیقه تفت دهید تا سس کمی غلیظ شود.
مرحله چهارم:
در ادامه سس مارینارا و خامه را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید با حرارت کم 10 دقیقه بپزد.
مرحله نهایی:
در آخر پاستا را داخل سس بریزید و خوب هم بزنید ، پنیر را هم بریزید و پاستا را در ظرف موردنظر بکشید و میل نمایید.
نکته
اگر تابه ی نچسب ندارید در یک تابه ی معمولی 2 قاشق سوپخوری کره ی بدون نمک بریزید و به کار خود ادامه بدهید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا با گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پاستا با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .