مواد لازم برای آش گوجه فرنگی
- برنج :200 گرم
- سبزیجات شامل جعفری، نعناع ، پیازچه و گشنیز از هر کدام به اندازه یکسان :1 کیلو
- گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفند :500 گرم
- لپه :3 قاشق
- رب گوجه فرنگی :5 یا 6 قاشق
- مارچوبه :2 قاشق
- نعناع خشک :یک قاشق
- پیاز بزرگ :4 عدد
- روغن، نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه آش گوجه فرنگی
قابلمه ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود
دو عدد از پیاز ها را خرد کرده و داخل روغن داغ، تفت دهید تا طلائی شود.
بعد داخل قابلمه 4 تا5 لیوان آب داغ به همراه لپه و مقداری نمک و فلفل اضافه می کنیم و بگذارید تا 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.
سپس برنج را اضافه کنید و بگذارید تا آش 15 الی 20 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزد.
در این فاصله دو عدد پیاز دیگر را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
سپس گوشت ها را به صورت گلوله هایی با ضخامت 2 سانتیمتر در بیاورید و به بقیه مواد آش اضافه کنید. سبزیجات را هم خوب خرد کنید و در این مرحله داخل آش بریزید. اجازه دهید آش، 15 الی 20 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند.
در آخر رب گوجه فرنگی و مارچوبه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید .بعد از چند دقیقه آش را از روی حرارت بردارید.آش آماده شده را داخل ظرف مناسبتان بکشید و روی آن را با نعناع داغ تزیین کنید.
پخت آش گوجه فرنگی
نکات تکمیلی در مورد آش گوجه فرنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آش گوجه فرنگی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .