طرز تهیه راحت الحلقوم
مواد اولیه برای درست کردن راحت الحلقوم :
- شکر 250 گرم
- جوهر لیمو 1/2 ق چ
- پودر ژلاتین 1 ق غ
- نشاسته گندم 1/2 پیمانه سر پر
- آب سرد یک و نیم پیمانه
- روغن مایع 1 ق غ
- پودر نارگیل یا شکر دون درشت به میزان لازم
- رنگ خوراکی و اسانس هم به میزان لازم
دستور تهیه راحت الحلقوم
برای درست کردن راحت الحلقوم ابتدا باید نشاسته گندم را با آب کاملا مخلوط می کنیم تا در هم حل شوند. بعد از حل شدن نشاسته شکر را به همراه پودر ژلاتین و جوهر لیمو به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.مواد مخلوط شده را داخل یک قابلمه تفلون روی حرارت گاز قرار میدهیم و مدام هم میزنیم.
سعی کنید از قابلمه بزرگ استفاده نکنید چون آب آن زود بخار میشود و بوی خامی نشاسته باقی میماند.اگر از اول حرارت بالا باشد مشکلی ندارد ولی اگر مواد رو به غلیظ شدن کرد باید حرارت را کم کنیم.تا کیفیت کار بهتر شود و بوی خامی نشاسته گرفته شود.قبل از غلیظ شدن مواد هم باید رنگ خوراکی و اسانس مورد دلخواهتان را اضافه کنید. وقتی هم که مواد غلیظ شدند باید به صورت پارویی و تند تند هم بزنیم.
هنگامی که غلظت کافی بدست آمد و مواد آماده شده از روی قاشق به صورت تکه تکه پایین ریخت میتوانید روغن را اضافه کنید و کاملا هم میزنیم تا به خورد مواد برود. وقتی روغن جذب شد مواد را از روی حرارت را بر میداریم. و همچنان آن را هم میزنیم تا از حرارت بیفتد
بعد از اینکه سرد شد توسط یک قیف آن را با فشار قطعه قطعه میکنیم و بعد در پودر نارگیل و یا پودر شکر میغلطانیم. دقت کنید که اگر از هر رنگ خوراکی که استفاده کردید باید اسانس همان میوه را هم تهیه کنید.
نکات تکمیلی در مورد راحت الحلقوم
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
راحت الحلقوم را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .