مواد لازم برای راویولی شکلات
روغن مایع:سه قاشق سوپ خوری (حدود 50 میلی لیتر)
آرد200 گرم
پودر کاکائوی تیره:30 گرم
تخم مرغ کامل:دو عدد
سفیده تخم مرغ:یک عدد
آب برای جوشاندن راویولی ها:یک لیتر
شکر:50 گرم
چوب دارچین:یک شاخه
مربای گیلاس سفید یا قرمز:به میزان لازم
طرز تهیه راویولی شکلات
ابتدا آرد و پودر کاکائو را داخل کاسه ای الک کرده و میان آن را گود می کنیم. تخم مرغ ها و روغن مایع را داخل کاسه ای دیگر هم می زنیم تا یکدست شوند سپس داخل آرد می ریزیم و همه را با هم مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. اگر لازم بود دوباره مقدار کمی آرد به آن اضافه می کنیم تا خمیر مطلوبی به دست آید.
روی خمیر را با یک دستمال پوشانده و حدود 15 دقیقه استراحت می دهیم. روی یک تخته بزرگ یا سطح میز کار را آردپاشی کرده و خمیر را به ضخامت دو تا سه میلی متر پهن می کنیم. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و مانند تصویر گیلاس ها را روی آن می چینیم. بین گیلاس ها را توسط برس با آب مرطوب می کنیم و لایه دوم خمیر را روی آن می گذاریم و با وردنه فشرده می کنیم که دو خمیر خوب به هم بچسبند. بین گیلاس ها را توسط کارد یا ابزارهای مخصوص برش، می بریم و راویولی ها را روی تخته کار می چینیم.
آب را همراه شکر و چوب دارچین داخل قابلمه ای گود ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. راویولی ها را داخل آب جوشان ریخته و حدود 5 تا 8 دقیقه به آنها زمان می دهیم تا بپزند سپس آنها را آبکش کرده و با مربای گیلاس سرو می کنیم. پیشنهاد من این است که راویولی را به تنهایی سرو نکنیم. درواقع این دستور یک پایه است برای آماده کردن دسرهای دیگر مثل گراتن راویولی شکلاتی. در اینجا می توانم به این نکته اشاره کنم که ما معمولا انواع پاستا، راویولی و کانلونی را با سس های مختلف یا به صورت گراتن ها سرو می کنیم که در نمونه دسرهای این خانواده نیز به همین صورت است.
نکات تکمیلی در مورد راویولی شکلات
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
راویولی شکلات را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .