راز پاستای خوشمزه از زبان این سرآشپز
یک سر آشپز معروف در نیویورک بنام «اسکات کونانت»که اغلب به عنوان استاد پاستا یاد میشود اطلاعاتی را درباره خوشمزه تر شدن پاستا گفته است که این مصاحبه در روزنامه «دیلی میل» به چاپ رسیده است.
او برای خوشمزه شدن پاستا پیشنهاد میکند که مقداری از آب نمک پاستای پخته شده را در سس آن بکار ببرید.
همچنین او می گوید برای اینکه پاستا بافت نرم تری پیدا کند لازم نیست صبر کنید تا پاستا در آب کاملا بجوشد، بلکه می توانید کمی پیش از پخت کامل آن را از داخل آب بیرون بیاورید و بلافاصله با سس مخلوط کنید.
راز این پاستای خوشمزه چیست؟
این آشپز معروف رستوران Fusco می گوید:باید ماکارونی را قبل از ده دقیقه از آب جوش بیرون بیاورید.
و برای تهیه سس ماکارونی هم کافیست مقداری فلفل قرمز خرد شده را با گوجه فرنگی و سیر مخلوط کنید
و زمانی که گوجه ها بر روی حرارت در حال نرم شدن هستند یک قاشق غذاخوری از آب نمکی که ماکارونی در آن پخته شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
کمی ریحان خرد کنید و به سس اضافه کنید و بعد از اینکه ماکارونی را آب کش کردید بلافاصله به سس گوجه فرنگی اضافه کنید و یک قاشق دیگر از اب شور ماکارونی درون آن بریزید و غذا را سرو کنید.
پاستای خوشمزه این سرآشپز
پاستای خوشمزه این سرآشپز
پاستای خوشمزه این سرآشپز
پاستای خوشمزه این سرآشپز
پاستای خوشمزه این سرآشپز
پاستای خوشمزه این سرآشپز
پاستای خوشمزه این سرآشپز