مواد لازم برای رول املت اسفناج و پنیر
- شیر:1پیمانه
- آرد :1/3 پیمانه
- تخم مرغ:8عدد
- خردل:1قاشق غذاخوری
- اسفناج خرد شده :2پیمانه
- پنیر چدار رنده شده :1و1/2پیمانه
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- روغن زیتون برای کف تابه :مقداری
پخت رول املت اسفناج و پنیر
طرز تهیه رول املت اسفناج و پنیر
ابتدا دمای فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
بعدکف یک ظرف مستطیلی شکل در ابعاد 25 در37 سانتیمتر را که مخصوص استفاده در فر هم باشد چرب کنید و با یک کاغذ روغنی که دو طرف آن به اندازه 3 سانتیمتر بیرونتر از ظرف باشد بپوشانید.کمی روغن هم روی کاغذ بمالید.
شیر و آرد را درون یک کاسه متوسط بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
بعد به آن تخم مرغ، خردل، مقداری نمک و 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه کنید و مخلوط کنید. مایه را در ظرف فر چرب شده می ریزیم و اسفناج خرد شده را روی سطح آن پخش می کنیم.
سپس به مدت 10 الی 12 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا املت کاملاً پخته شود. بعد پنیر چدار را روی سطح آن پخش کنید و به مدت 2 تا 4 دقیقه دیگر در فر می گذاریم تا پنیر ذوب شود.
املت آماده شده را از فر خارج کنید و با کمک کاغذی که از ظرف بیرون زده بود املت را خارج می کنیم. کاغذ روغنی را از آن جدا کرده و املت را به صورت رول در بیاورید.
املت رول شده را با چاقو ببرید و به صورت داغ سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد رول املت اسفناج و پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
رول املت اسفناج و پنیر را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .