مواد لازم برای رول گوشت
- روغن کانولا :2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای قرمز :1 عدد
- سس سویا :3 قاشق غذاخوری
- گوشت :450 گرم
- نمک :به میزان لازم نمک
- فلفل :به میزان لازم فلفل
- پیازچه :4 ساقه پیازچه
- سرکه :2 قاشق غذاخوری
- شکر :2 قاشق چای خوری
طرز تهیه رول گوشت
ابتدا گوشت را به 8 ورقه یک اندازه برش بزنید. بهتر است از گوشت راسته نرم استفاده نمایید.
هر تکه گوشت را کمی بکوبید تا نازک شود، سپس مقداری نمک و فلفل بپاشید تا مزه دار شود.
فلفل دلمه ای را به شکل نوار باریک برش بزنید و با 1 قاشق روغن کانولا تفت دهید.
1 قاشق سویا سس بریزید و پیازچه ها را هم به اندازه های 5 سانتی برش زده و اضافه کنید و کمی تفت دهید.
ورقه ای گوشت را پهن کنید و داخل هر کدام مقداری از برش های پیازچه و فلفل دلمه ای قرار دهید. سپس آن را رول کرده و با خلال دندان محکم ببندید.
باقی مانده روغن را در تابه ای بریزید و رول های گوشت را داخل آن سرخ کنید. بعد از مغز پخت شدن گوشت ها ، آن ها را در یک ظرف در دار منتقل کنید تا گرم بمانند.
سپس 2 قاشق سس سویا ، 2 قاشق آب ، شکر و سرکه را در تابه بریزید و اجازه دهید بجوشد تا کمی غلیظ شود.
بعد از خارج کردن خلال ها از داخل گوشت ، آن ها را در ظرف مورد نظر بچینید و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد رول گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
رول گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .