مواد لازم رولت خامه ای
- تخم مرغ:5 عدد
- شکر:150 گرم
- آب جوش:2/1استکان
- شربت :4/1 استکان
- آرد :150 گرم
- خامه فرم گرفته:بمقدار لازم
- شکلات برای تزیین :بمقدار لازم
رولت خامه ای به روشی ساده
طرز تهیه رولت خامه ای
ابتدا زرده ها را در کاسه ای بریزید و به همراه شکر خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس آب جوش را افزوده و مجدد هم بزنید تا مواد غلیظ و سفید رنگ شود.
در ادامه شربت را افزوده و مواد را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در مرحله بعد سفیده ها را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم گرفته و سفید رنگ شود.
سپس آن را به مخلوط زرده افزوده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. در این مرحله 150 گرم آرد را به مواد تان اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و صاف شود.
فقط دقت کنید که همه آرد را یکجا نریزید و آن را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و مخلوط نمایید.
خمیر را داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشیده شده بریزید و با پشت قاشق آن را پهن کنید سپس برای 10 دقیقه در فر بپزید.
بعد از اینکه نان رولت پخت آن را با یک پارچه بپوشانید و کنار بگذارید تا سرد شود. روی یک سطح صاف یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید و رولت خنک شده را روی آن برگردانید.
نان را رول کرده و روی آن یک پارچه تمیز پهن کنید و برای 60 دقیقه بگذارید به همان حالت بماند.
بعد از این مدت زمان نان را باز کنید و داخل آن را خامه کشی کنید و نان را مجدد رول کرده و با شکلات آب شده و یا خامه تزیین کرده و بعد از برش زدن در یخچال بگذارید تا خنک شده و کمی ببندد سپس سرو نمایید.
پخت خانگی رولت خامه ای
نکات تکمیلی در مورد رولت خامه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
رولت خامه ای را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .