مواد لازم برای رولت شکلاتی
- شکلات :200 گرم
- قهوه دم کشیده :5 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ:7 عدد بزرگ
- شکر :1 فنجان
- خامه غلیظ :1 فنجان
- پودر قند :2 قاشق غذاخوری
روش درست کردن رولت شکلاتی
طرز تهیه رولت شکلاتی
ابتدا شکلات را خرد و با قهوه دم کشیده مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا ذوب شود.
زرده های تخم مرغ را در کاسه دیگری بریزید و با هم زن برقی بزنید تا باز شود، سپس شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ و یکدست شود.
در ادامه مخلوط شکلات را کمکم اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید. در مرحله بعد سفیده ها را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا سفت شده و فرم بگیرد.
حالا به مواد قبلی اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.
یک سینی شیرینی پزی لبه دار با ابعاد 30*40 سانتیمتر را با کاغذ روغنی نسوز بپوشانید و مایه کیک را داخل آن بریزید و پخش کنید.
سینی را برای 20 دقیقه در فری که با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید. کیک را برای چند دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
سپس با یک چاقوی تیز کناره های آن را برش بزنید تا یک مستطیل صاف و یکدست درست شود. پودر کاکائو را روی کیک بپاشید و برای یک ساعت کنار بگذارید تا سرد شود.
در این میان خامه و پودر قند را در ظرفی بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا غلیظ و یکدست شود، سپس روی کیک بمالید و رول کنید.
رولت شکلات را برای یک شب در یخچال قرار دهید تا بهخوبی سفت شده و خودش را بگیرد، رولت را به اندازه های یکسان برش زده و روی آن را با پودر کاکائو تزیین کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.
پخت رولت شکلاتی
نکات تکمیلی در مورد رولت شکلاتی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
رولت شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .