وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

ساطری پلو | طرز تهیه “ساطری پلو”

ساطری پلو | طرز تهیه “ساطری پلو”

“ساطری پلو” غذای محلی خراسان است که می توانید طرز تهیه آن را به صورت دقیق در آشپزخانه پلاس وی مشاهده نمائید.

 مواد لازم برای ساطری پلو :

  • گوشت چرخ کرده :200 گرم
  • پیاز متوسط:یک عدد
  • برنج  :سه پیمانه
  • هویج خلالی شده :نیم کیلو
  • زعفران آب کرده :یک دوم پیمانه
  • کشمش پلویی :یک پیمانه
  • روغن :  به میزان لازم
ساطری پلو 

طرز تهیه ساطری پلو :

برنج را بشویید و چند ساعتی در آب و نمک خیس دهید. گوشت را با یک عددپیاز رنده شده مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه های کوچک در بیاورید و سرخش کنید.
 
هویج را هم داخل روغن تفت دهید. کشمش ها را بشویید و کمی در روغن تفت دهید و بعد تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کنید و نصف زعفران را به آن اضافه کنید.
 
برنج خیس داده شده را نیم پز و بعد آبکشی کنید. بعد ته قابلمه مورد نظر مقداری از برنج آبکش شده را بریزید و روی برنج مقداری از مواد آماده شده را بریزید و این کار را تا چند لایه ادامه دهید.
 
وقتی مواد به پایان رسیدند بقیه زعفران را روی برنج بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. هنگام کشیدن برنج روی آن روغن داغ شده بریزید و سرو کنید.
 
ساطری پلو

نکات تکمیلی در مورد ساطری پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ساطری پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع