مواد لازم برای خورش هویج و پسته
- هویج:500 گرم
- روغن مایع:به میزان لازم
- سینه مرغ بدون استخوان:500 گرم
- پیاز داغ:2 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده:2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل:به دلخواه
- شکر:2 قاشق غذاخوری
- آب غوره:0/5 لیوان
- برنج:600 گرم
- روغن حیوانی:1 قاشق غذاخوری
- خلال پسته:به دلخواه
طرز تهیه خورش هویج و پسته
ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب نمک خیس دهید و طبق روال همیشه آبکشی کنید و بعد با روغن حیوانی دم کنید .
سینه مرغ را به اندازه تکه های خورشتی خرد کنید و به همراه پیاز داغ کمی سرخ کنید.
هویج خرد شده را هم در مقداری روغن تفت دهید .سپس هویج ، زعفران و نمک و فلفل را به همراه مقداری شکر و نصف لیوان آبغوره به مرغ تفت داده شده اضافه کنید.
بعد از اینکه خورش چند جوش زد ، آماده شده و میتوانید در ظرف مورد نظرتان بکشید و با خلال پسته تزیین کنید. خورش ر با برنج آماده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش هویج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورش هویج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .