مواد لازم سالاد اسفناج با گردو
- جوانه اسفناج : 450 گرم
- پنیر بز: 113گرم
- سیر ریز شده: 1 حبه
- گردوی کامل: 113گرم
- روغن زیتون: ¾ پیمانه
- فلفل دلمه ای قرمز : 1 عدد
- سرکه کاج: ¼ پیمانه
- کرنبری خشک :¼ پیمانه
- کره آب شده:1 قاشق غذاخوری
- شکر :1 قاشق غذاخوری
- ترکیب خردل و عسل: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: ¼ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد اسفناج با گردو
ابتدا یک ظرف مناسب بردارید و کره آب شده را به همراه گردو و شکر خوب مخلوط کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید و فر را روشن کنید و روی درجه 149 تنظیم نمایید و گردوها را داخل فر بگذارید و اجازه دهید تا 20 دقیقه بپزد.
در این فاصله به سراغ سس سالاد بروید.
یک کاسه کوچک بردارید عسل را به همراه سرکه ، سیر و فلفل قرمز داخل آن بریزید و هم بزنید، سپس روغن زیتون را اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سس آماده شده را کنار بگذارید و یک ظرف بزرگ بردارید و کاهو و جوانه اسفناج را داخل آن بریزید، فلفل دلمه ها را خرد کنید و به کاهو و اسفناج اضافه نمایید.
بقیه مواد را به سالاد افزوده و خوب مخلوط کنید و در آخر مقداری از سس را به سالاد اضافه نمایید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سالاد اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .