مواد لازم برای سالاد سیب زمینی و زیتون
- جعفری خردشده :200 گرم
- زیتون بدون هسته :300 گرم
- فلفل دلمه ای :یک عدد
- سس مایونز :3 قاشق غذاخوری
- خیار شور :200 گرم
- سیب زمینی بزرگ :3 عدد
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز :به مقدار لازم
- آب لیمو :به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و زیتون
ابتدا سیب زمینی ها را شسته بگذارید آبپز شود و در این فاصله خیارشور و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید سپس سیب زمینی های پخته شده را پوست بگیرید و خرد کنید.(در صورت تمایل می توانید سیب زمینی ها را له کنید)
سیب زمینی ، فلفل دلمه ای ، زیتون و خیارشور را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید و بعد از آن سس مایونز را به همراه کمی نمک ، فلفل و آبلیمو مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سس را روی سالا بریزید و مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شود.
سالاد را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید خنک شود.
نکات
- می توانید برای رنگین شدن سالاد چند عدد فلفل دلمه ای رنگی را در کنار سالاد تان قرار دهید.
- اندازه مواد را خودتان می توانید نسبت به نفرات تغییر دهید و در همین مورد می توانید سس مایونز را کمتر یا بیشتر بریزید.
- زمانی که سیب زمینی کاملا سرد شد آن را خرد کنید. و زمان مخلوط کردن مواد بهتر است در ظرف بزرگ و کم عمقی بریزید تا موقع هم زدن مواد سیب زمینی ها له نشوند.
نکات تکمیلی در مورد سالاد سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سالاد سیب زمینی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .