مواد لازم برای سالاد پنیر پخته
- نان فرانسوی :جهت سرو
- مخلوطی از کاهو های متفاوت : 250 گرم
- نان فرانسوی :12 برش
- روغن زیتون بکر : جهت چرب نمودن ظرف
- پنیر محلی :12 برش
- سبزی های تازه مثل رزماری , آیوشن یا اورگانو ریز شده :مقداری
مواد لازم برای تهیه سس
- روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
- سرکه قرمز : 3 قاشق غذاخوری
- شکر : نصف قاشق چای خوری
- خردل : نصف قاشق چای خوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه سالاد پنیر پخته
ابتدا همه مواد سس را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود و حالا برگ های کاهو را جدا کرده بشویید و خشک کنید، کاهو را خرد کرده سسی را که درست کرده اید روی آن بریزید.
نان ها را برش زده و در مقدار کمی روغن زیتون سرخشان کنید تا برشته شوند و فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده سینی فر را بیرون آورده و نان های برشته را روی آن قرار دهید برش هایی از پنیر را روی نان بگذارید و مقداری از سبزیجات را به همراه کمی روغن زیتون روی پنیر بریزید، سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند ، بعد از اینکه نان ها را از فر بیرون آوردید روی کاهو قرار داده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد پنیر پخته
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سالاد پنیر پخته را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .