مواد لازم سس گوجه فرنگی خامه ای
- سس گوجه فرنگی: 2 پیمانه
- ریحان یا جعفری تازه ساتوری شده:2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز:به میزان لازم
- خامه:نصف پیمانه
طرز تهیه سس گوجه فرنگی خامه ای
داخل یک قابلمه سس گوجه فرنگی را با خامه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود.
هنگام پخت نمک ، فلفل و سبزیجات خرد شده را هم داخلش بریزید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
سس آماده شده را در ظرف دربسته در یخچال نگهدارید و برای سس پاستا استفاده کنید.
نکته:
این سس را آماده کنید و داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و برای مواقعی که زمان کمی برای آشپزی دارید از این سس برای یک پاستای خوشمزه و سریع استفاده کنید.
سس گوجه فرنگی خامه ای در طی 15 دقیقه آماده می شود و به همراه پاستا برای 4 نفر کفایت می کند.
نکات تکمیلی در مورد سس گوجه فرنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .