وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

سمبوسه بندری | طرز تهیه “سمبوسه بندری”

سمبوسه بندری | طرز تهیه “سمبوسه بندری”

“سمبوسه بندری” یکی از پیش غذاهای عربی با طعمی خوشمزه است که در ادامه طرز تهیه ان را شرح خواهیم داد.

تهیه سمبوسه بندری با طعمی خوشمزه

سمبوسه سیب زمینی یکی از غذاهای سالم و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست میشود. سمبوسه بندری یکی از انواع سمبوسه سیب زمینی است که به بهترین و اصیل ترین روش تهیه میشود. سمبوسه با مواد ساده ای تهیه میشود که در اکثر جاهای کشور طبخ میشود و طرفداران زیادی دارد.برای درست کردن یک سمبوسه ساده و خوشمزه با ما همراه شوید.

مواد لازم برای سمبوسه بندری

  • سوسیس :300 گرم
  • پیاز خرد شده :یک عدد بزرگ
  • سیب زمینی :دو عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی :2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • کره ذوب شده:50 گرم
  • خمیر یوفکا :10 ورق
  • زردچوبه :یک دوم قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز :یک دوم قاشق چایخوری
  • نمک :به میزان کافی
  • روغن :به میزان کافی
سمبوسه
 سمبوسه بندری

طرز تهیه سمبوسه بندری

 مرحله اول:

ابتدا خمیر یوفکا آماده را یک یا دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید و بگذارید تا در دمای محیط از حالت انجماد خارج شود.
برای اینکار بهتر است روی بسته یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا کمی هوا وارد بسته شود.دقت کنید که درب بسته خمیر را باز نکنید.
مرحله دوم:
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود.
در حین تفت دادن مقداری نمک و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و در حد یک دقیقه هم بزنید تا عطر زردچوبه پخش شود.
پس از تفت دادن پیاز ، آن را از ماهی تابه خارج کنید و سیب زمینی ها را داخل تابه بریزید و سرخ کنید.
مرحله سوم:
بعد از سرخ شدن سیب زمینی ، پیاز سرخ شده و سوسیس حلقه شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از یک تفت کوچک رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز را بیفزایید و مواد را به خوبی باهم تفت بدهید.
حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد کمی سرد شوند.
مرحله چهارم:
روی ورقه های خمیر یوفکا را با کره ذوب شده بمالید و بعد خمیر را از عرض به دو نیم تقسیم کنید تا به شکل دو نوار مستطیل شکل دربیاید.سپس مقداری از مواد تفت داده شده را داخل هر نوار بریزید و آن را به صورت سمبوسه بپیچید.
مرحله نهایی:
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سمبوسه ها را به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا طلایی رنگ شوند و یا میتوانید داخل روغن داغ شده سمبوسه ها را سرخ کنید.
سمبوسه بندری

 سمبوسه بندری

نکات تکمیلی در مورد سمبوسه بندری

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
سمبوسه بندری را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع