طرز تهیه سوپ آرد ذرت و اسفناج
سوپ خانگی به همراه سبزیجات فواید زیادی دارد و بر اساس گفته متخصین تغذیه، سوپ یک وعده غذایی یا میان وعده ی عالی است.اگر شما دوست دارید در میان انواع سوپ های مقوی، همچنان به دنبال تنوع بگردید ما به شما سوپ آرد ذرت و اسفناج را پیشنهاد میدهیم که بسیار خوشمزه و دلچسب است.
مواد لازم برای سوپ آرد ذرت و اسفناج
- اسفناج :3 پیمانه
- سیر :3 حبه
- آرد ذرت :1/2 پیمانه
- لیمو ترش :1 عدد
- پنیر پارمزان :1/2 پیمانه
- روغن زیتون:1/2 پیمانه
- نمک :1 قاشق چای خوری
- فلفل :به میزان لازم
سوپ آرد ذرت و اسفناج
روش تهیه سوپ آرد ذرت و اسفناج
مرحله اول:
برای درست کردن سوپ آرد ذرت و اسفناج ابتدا اسفناج ها را درشت خرد کنید.بعد سیر را رنده کنید ، لیمو را به صورت حلقه ای به 4 قسمت برش بزنید و پنیر را هم رنده کنید.
مرحله دوم:
نصف نصفه پیمانه روغن زیتون را داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید روی حرارت متوسط گرم شود. سپس سیر را به آن اضافه کنید و برای 1 دقیقه ،تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد.
بعد به آن 6 پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. بعد از به جوش آمدن آب حرارت را کم کنید و آرد ذرت را کم کم به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید.
مرحله سوم:
بعد از 8 تا 10 دقیقه که سوپ غلیظ شد، پنیر پارمزان و نصف دیگر روغن زیتون داخل پیمانه را به بقیه مواد اضافه کنید و برای حدود 1 دقیقه هم بزنید تا روغن به خورد سوپ برود.
مرحله چهارم:
در آخر اسفناج و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید یک دقیقه ای هم اسفناج بپزید و نرم شود.
سوپ آرد ذرت و اسفناج آماده شده را در 4 کاسه به میزان مساوی سرو کنید و داخل هر یک از آنها 1 قاشق چای خوری روغن زیتون و کمی فلفل تازه بپاشید و با حلقه های لیمو سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ آرد ذرت و اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
سوپ آرد ذرت و اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .