مواد لازم برای سوپ بادام زمینی
- بادام زمینی بوداده:مقداری برای روی سوپ
- آب مرغ :2 لیتر
- پیاز ریز سفید:یک عدد
- آب لیموترش:یک قاشق سوپ خوری
- کرفس خرد شده :نصف قاشق سوپ خوری
- آرد سفید :3 قاشق سوپ خوری
- روغن بادام زمینی:3 فنجان
- کره :250 گرم
- نمک کرفس :0.33 قاشق سوپ خوری
- نمک:به مقدار کافی
سوپ بادام زمینی
طرز تهیه سوپ بادام زمینی
داخل قابلمه ای کره بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. سپس پیاز و کرفس را به کره اضافه کنید و 5 دقیقه ای تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
بعد آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید.آب مرغ گرم را به مواد اضافه کنید و بگذارید تا 30 دقیقه ای بپزند .
سپس مخلوط داخل قابلمه را از روی حرارت بردارید و با صافی صافش کنید. موادصاف شده را مجددا به داخل قابلمه برگردانید و روغن بادام زمینی ، نمک کرفس و آب لیمو ترش و مقداری از نمک معمولی را به آن اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه جوشیدن سوپ آن را خاموش کنید و برای تزیین قبل از کشیدن سوپ مقداری بادام زمینی کوبیده روی آن بریزید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ بادام زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوپ بادام زمینی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .