مواد لازم برای سوپ دال عدس
- دال عدس :1 پیمانه
- برنج :½ پیمانه
- سیب زمینی :1 عدد
- کره :1 قاشق چای خوری
- پیاز خرد شده:1 عدد
- سیر خرد شده :1 حبه
- رب :4 قاشق چای خوری
- آبلیمو :2 قاشق چای خوری
سوپ دال عدس
طرز تهیه سوپ دال عدس
برای پخت این سوپ باید دال عدس را حداقل یک ساعت خیس دهید.سپس پیاز و سیر خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند،بعد دال عدس را با مقداری نمک و فلفل به پیاز و سیر اضافه کنید.
در مرحله بعد سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و با رب گوجه فرنگی ، برنج نیم دانه شسته شده و 4 لیوان آب و یا عصاره مرغ مخلوط شده با آب جوش به قابلمه سوپ اضافه کنید و هر چند دقیقه آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
وقتی سوپ جا افتاد آب لیمو و کره را به آن اضافه کنید.اگر آب سوپ کم بود می توانید در هنگام پخت به آن مقداری آب جوش اضافه کنید.
سوپ دال عدس پر انرژی
نکات تکمیلی در مورد سوپ دال عدس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ دال عدس را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .