دستور پخت سوپ ذرت با شیر
سوپ پیش غذای خوشمزه و پرطرفداری است که انواع مختلف دارد. در این مطلب شما را با روش پخت یک نوع سوپ لذیذ، آشنا خواهیم کرد که این روش پخت سوپ، ظاهرا در کشور لبنان بسیار محبوب است.سوپ ذرت با شیر با انواع سبزیجات تهیه میشود و یکی از مقویترین انواع سوپهاست.
مواد لازم سوپ ذرت با شیر
- شیر: 3 پیمانه
- ذرت منجمد :2 پیمانه
- پیازچه : 10 ساقه
- سیب زمینی: 1 عدد
- کرفس : 1 شاخه
- پیاز متوسط : 1 عدد
- آرد گندم : 1 قاشق سوپخوری
- کره : ½ قاشق سوپخوری
- آویشن خشک : ½ قاشق چایخوری
- جعفری: ¼ پیمانه
- روغن زیتون : به مقدار لازم
سوپ ذرت با شیرخوشمزه و طبیعی
طرز تهیه سوپ ذرت با شیر
مرحله اول:
برای درست کردن سوپ ذرت با شیر ابتدا سیب زمینیها را بعد از پوست گرفتن به شکل مکعبهای کوچک خرد کنید.
مرحله دوم:
بعد قابلمه ای متوسط انتخاب کنید و روی حرارات متوسط قرار دهید.کره را داخل قابلمه بریزید تا ذوب شود.
بعد سیب زمینی ها را به همراه ساقههای خرد شده کرفس و پیاز و آویشن داخل قابلمه بریزید تا با کره تفت داده بشن.
وقتی سبزیجات قهوه ای رنگ شدند ،آرد را به آنها اضافه کنید و چند دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.
مرحله دوم:
بعد از هم زدن آرد ، شیر را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیاید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
بعد از به جوش آمدن حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا سوپ بپزد و سیب زمینی ها نرم و ملایم شوند. فقط دقت کنیدکه پوره و یا خمیری نشود.
مرحله سوم:
در این فاصله برگهای کرفس را خرد کنید و انتهای پیازچه را هم بگیرید و به صورت نازک برش بزنید.
بعد از اینکه سیب زمینی ها نرم شدند دانه های ذرت را با کمی روغن زیتون ،برگهای کرفس و پیازچه به بقیه مواد داخل سوپ اضافه کنید و بگذارید سوپ روی شعله ملایم کاملا بپزد و جا بیفتد .
سوپ ذرت با شیر
نکات تکمیلی در مورد سوپ ذرت با شیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سوپ ذرت با شیر را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .