مواد لازم سوپ سبزیجات فصلی
- سیب زمینی :2 عدد بزرگ
- هویج :3 عدد متوسط
- کدو خیاری :2 عدد
- کرم فرش :2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- عصاره سبزیجات :1 عدد
- نمک و فلفل آسیاب شده :به مقدار لازم
- آب:2 پیمانه
- ادویه :به دلخواه
- جعفری :چند برگ برای تزیین
سوپ سبزیجات فصلی
طرز تهیه سوپ سبزیجات فصلی
کدو ، سیب زمینی و هویج را بشویید و پوست بکنید.. بعد آنها را در اندازه 1.5 سانتی متری خرد کنید.
قابلمه گودی را انتخاب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس سبزیجات خرد شده را داخل قابلمه ریخته و تفت دهید تا نرم شود.
عصاره سبزیجات را با 2 پیمانه آب جوشیده حل کنید و به داخل قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل هم به آن بزنید و بگذارید تا 15 دقیقه بپزند.
هر ادویه که دوست دارید داخل سوپ بریزید و سوپ پخته شده را از روی حرارت بردارید تا کمی از حرارت بیفتد و بعد داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.
سوپ پوره شده را در ظرف موردنظرتان سرو کنید و با جعفری و یک قاشق کرم فرش تزیین کنید و به همراه نان سرو کنید.
سوپ سبزیجات
نکات تکمیلی در مورد سوپ سبزیجات
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سوپ سبزیجات را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .