مواد لازم برای سوپ سیر
- عصاره مرغ :3 بسته
- سیر:10 عدد
- کره :25 گرم
- پیاز:1 عدد
- روغن :1 قاشق سوپخوری
- آرد :3 قاشق سوپخوری
- سرکه سیب :1 قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ :2 عدد
- نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه سوپ سیر
اول از هر کار پیازها و نیمی از سیرها را رنده کرده و بقیه را در اندازه های ریز خرد کنید.
سپس داخل ظرف مناسبی کره و روغن را ریخته و داغ کنید و بعد به ترتیب پیاز،سیر خرد شده و سیر رنده شده درون آن تفت داده تا نرم شوند.
پس از اینکه سیر و پیاز تغییر رنگ دادند ،کم کم آرد را بیافزایید و باز هم به مدت 2 دقیقه آنها را تفت بدهید.
بعد عصاره مرغ،سرکه،نمک،سرکه و کمی آب افزوده و حدود 30تا40دقیقه منتظر بمانید تا با حرارت متوسط سوپ بجوشد.
پس از اینکه سوپ آماده شد در ظرفی جداگانه زرده های تخم مرغ را با چنگال بزنید و به سوپ اضافه کنید و سپس با همزن به قدری مواد را هم بزنید تا سوپ صاف و یکدست شود.
بعد از اینکه سوپ را میکس کردید حرارت زیر قابلمه را باید خاموش کنید تا سوپ نجوشد.
هنگام سرو سوپ آن را داخل کاسه ریخته و با پودر موسیر و سیر و تکه های نان برشته تزیین کنید.
نکات :
1. بر حسب ذائقه تان مقداری نعنا داغ هم می توانید به سوپ اضافه کنید.
2. به غیر از تزیین سوپ با پودر موسی بهتر این است که داخل آن کمی پودر موسیر و پودر سیر هم بیافزایید.
3.مرغ پخته شده و ریش شده هم در صورت تمایل می توانید به سوپ اضافه کنید
نکات تکمیلی در مورد سوپ سیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ سیر را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .