مواد لازم برای شربت پرتقال
- فیله پرتقال 1 کیلو
- آب پرتقال 2 لیوان
- شکر 3 لیوان
- آب ساده 3 لیوان
- اسانس و رنگ پرتقالی در صورت دلخواه
طرز تهیه شربت پرتقال
آب را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد کف و جرم روی آن را با قاشق بگیرید تا آب زلال تر و شفاف تر باشد.حرارت را کم کنید و اجازه دهید آب و شکر به مدت نیم ساعت همچنان بجوشند.سپس آب پرتقال را اضافه کنید و صبر کنید تا شهد دوباره به جوش بیاید.فیله پرتقال را داخل یک پارچه تمیز و نازکی که به تنظیف معروف است بپیچانید و بعد از اینکه آب پرتقال به جوش آمد آن را داخل قابلمه بگذارید و صبر کنید تا 30 دقیقه دیگر هم ،همه مواد با هم با درجه حرارت کم بجوشند.
بعد از سپری شدن این زمان تنظیف یا همان پارچه حاوی فیله های پرتقال را در بیاورید.وقتی تنظیف خنک شد آن را کاملا فشار دهید و عصاره اش را به شربت اضافه کنید. وقتی شربت خنک شد آن را در ظرف های در دار شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
چند مورد از خواص آب پرتقال
- با استفاده و مصرف آب پرتقال می توانید باعث کاهش سنگ کلیه شوید.
- آب پرتقال با داشتن خواص آنتی اکسیدانی می تواند محرک زیبایی بر پوست شما در اثر افزایش سن باشد.
- این نوشیدنی فوق العاده به دلیل دارا بودن منیزیم توانایی بازگرداندن فشار خون به حالت اولیه را نیز دارد.
ماندگاری آب پرتقال
ماندگاری آب پرتقال های فرآوری شده می تواند به حدود یک هفته نیز برسد اما آب پرتقال هایی که در خانه درست میکنید بسته به نوع نگهداری از آن می تواند 3 الی چهار روز قابل مصرف می باشد و کیفیت مطلوب را دارا باشد.
نکات تکمیلی در مورد شربت پرتقال
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
شربت پرتقال را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .