مواد لازم برای شیر بادام
- بادام خام، خیسانده شده در آب یک فنجان
- خرما 2 الی 4 عدد
- دارچین 1/4 قاشق چایخوری
- عصاره وانیل 1/2 قاشق چای خوری
- آب 3 فنجان
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه شیر بادام
ابتدا بادام ها را در یک کاسه آب به مدت 8 تا 12 ساعت خیس کنید و بعد آن را از آب خارج کنید. بادام ها را به همراه خرما ، وانیل و 3 فنجان آب داخل مخلوط کن بریزید تا خوب میکس شوند. بعد مخلوط به دست آمده را از صافی رد کنید تا تفاله های خرما و بادام از آن جدا شود. سپس مجددا مایه را در مخلوط کن بریزید و این بار دارچین و نمک را هم به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. . شیر بادام آماده شده را میتوانید به مدت 3 تا 5 روز در یخچال و در ظرف دردار نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد شیر بادام
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
شیر بادام را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .