مواد لازم برای شیرینی اسکار گردویی
- زرده تخم مرغ:2 عدد
- گردو :2 پیمانه
- آرد :2 پیمانه
- پودر قند:نصف پیمانه
- وانیل :4/1 قاشق چایخوری
- هل :به مقدار لازم
- اسانس موز :2 قطره
- کره :1 پیمانه
شیرینی اسکار گردویی
طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی
داخل ظرفی ابتدا کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید و با نوک انگشت به مدت 5 دقیقه ورز دهید. بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و همچنان
با نوک انگشت ورزدهید.
بعد از مخلوط شدن مواد اسانس موز و هل را اضافه کنید و کمی بعد از هم زدن آرد را کم کم به بقیه مواد بیفزایید و با دست خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
سپس خمیر آماده شده را به مدت نیم ساعت استراحت دهید .
بعد از استراحت خمیر آن را به اندازه گلوله هایی کوچک مانند فندق جدا کنید و دانه دانه در سفیده تخم مرغ بینداریدو بعد از چند ثانیه داخل گردوی خرد شده بغلطانید.
گلوله ها شیرینی را در سینی فر و با فاصله کنار هم قرار دهید بدون اینکه سینی را چرب کنید.
سینی را در وسط فر 175 درجه گرم شده قرار دهیدتا به مدت بیست دقیقه شیرینی اسکار بپزد.
شیرینی ها را میتوانید بعد از خارج کردن از فر و تا زمانی که داغ هستند با پودر قند تزئین کنید.
همچنین میتوانید شیرینی اسکار را در مغزهای دیگر مانند کنجد ، پسته و بادام نیز بغلطانید
تهیه شیرینی اسکار گردویی در خانه
نکات تکمیلی در مورد شيريني اسكار گردويي
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شيريني اسكار گردويي را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .