مواد لازم برای تهیه شیرینی برشتوک :
- پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری
- آرد گندم :350 گرم
- آرد نخودچی :220 گرم
- پودر هل :1 قاشق غذاخوری
- پودر قند :300 گرم
- روغن جامد یا کره :215 گرم
مواد لازم برای تزیین برشتوک :
- پودر پسته : 215 گرم
- شکلات کاکائویی : 150 گرم
- وانیل : به مقدار مورد نیاز
طرز تهیه شیرینی برشتوک :
آرد گندم را دو یا سه بار الک کنید و داخل تابه ای بریزید و روی حرارت تفت دهید تا آرد از حالت خامی در بیاد.
آرد نخودچی را هم جداگانه تفت دهید و به آرد گندم اضافه کنید. بعد به آردها روغن اضافه کنید و تفت دهید تا روغن با آرد مخلوط شود.
بعد تابه را از روی حرارت بردارید تا مواد خنک تر شوند و حالت خمیری پیدا کنند.
پودر کاکائو ، پودر قند و پودر هل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس خمیر را با وردنه به ضخامت 2 سانتیمتر بین 2 ورق کاغذ روغنی باز کنید.
مواد را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.2/3 پودر پسته را با وانیل به شکلات کاکائویی اضافه کنید و بر روی شیرینی ها بریزید.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی برشتوک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
شیرینی برشتوک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .