وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

شیرینی برشتوک | طرز تهیه “شیرینی برشتوک”

شیرینی برشتوک | طرز تهیه “شیرینی برشتوک”

این شیرینی را میتوانید موقع عصرانه همراه عزیزان خود با چای یا قهوه میل کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی برشتوک :

  • پودر کاکائو :  2 قاشق غذاخوری
  • آرد گندم :350  گرم
  • آرد نخودچی :220 گرم
  • پودر هل :1 قاشق غذاخوری
  • پودر قند :300 گرم
  • روغن جامد یا کره :215 گرم

مواد لازم برای تزیین برشتوک :

  • پودر پسته : 215 گرم
  • شکلات کاکائویی :  150 گرم
  • وانیل : به مقدار مورد نیاز

شیرینی برشتوک

 طرز تهیه شیرینی برشتوک :

آرد گندم را دو یا سه بار الک کنید و داخل تابه ای  بریزید و روی حرارت تفت دهید تا آرد  از حالت خامی در بیاد.

آرد نخودچی را هم جداگانه تفت دهید و به آرد گندم اضافه کنید. بعد به آردها روغن اضافه کنید و تفت دهید تا روغن با آرد مخلوط شود.

بعد تابه را از روی حرارت بردارید تا مواد خنک تر شوند و حالت خمیری پیدا کنند.

پودر کاکائو ، پودر قند و پودر هل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس خمیر را با وردنه به ضخامت 2 سانتی‌متر بین 2 ورق کاغذ روغنی باز کنید.

مواد را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.2/3 پودر پسته را با وانیل به شکلات کاکائویی اضافه کنید و بر روی شیرینی ها بریزید.

پخت شیرینی برشتوک

نکات تکمیلی در مورد شیرینی برشتوک

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
شیرینی برشتوک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع