مواد لازم برای شیرینی ناپلئونی شکلاتی
- کره آب شده:نصف پیمانه
- پودر کاکائو و پودر قند :به میزان لازم
- خمیر فیلو :به میزان لازم
- زرده تخم مرغ :پنج عدد
- شیر :دو و نیم پیمانه
- وانیل و نمک از هر کدام:نصف قاشق چایخوری
- شکر :3/4پیمانه
- آرد و شکلات چیپسی :1/3پیمانه
شیرینی ناپلئونی شکلاتی
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شکلاتی
ابتدا چهار لایه خمیر فیلو را روی یک سطح صاف پهن کرده و روی آن ها را با کمک یک قلمو کره بمالید.
سپس خمیرها را به طور منظم روی یکدیگر قرار داده و آن را به 10 قسمت مساوی برش بزنید طوری که در نهایت 10 مربع چهار لای یک اندازه داشته باشید.
سپس خمیرها را در سینی فر بچینید و برای 5 دقیقه با دمای 175 درجه بپزید.
در این فاصله شیر، وانیل و نمک را در قابلمه ای بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا گرم شود.
در این میان زرده ها را به همراه شکر در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم گرفته و سفید شود سپس آرد را افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شود .
در ادامه مخلوط زرده را با مخلوط شیر ترکیب کرده روی حرارت مرتب هم بزنید تا به غلظت برسد.
سپس شکلات را افزوده و شعله را خاموش کنید و مواد را کمی هم بزنید تا شکلات ذوب شده و با مواد قبلی ترکیب شود.
روی هر یک از خمیرهای پخته شده مقداری از کرم بمالید و یک لایه خمیر روی آن قرار دهید و در نهایت روی آن پودر قند و پودر کاکائو بپاشید و سرو نمایید.
پخت شیرینی ناپلئونی شکلاتی
نکات تکمیلی در مورد شیرینی ناپلئونی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
شیرینی ناپلئونی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .