طرز تهیه آبگوشت بزباش
- گوشت 500 گرم
- پیاز 1 عدد
- سیب زمینی 5 عدد
- لوبیا قرمز چشم بلبلی یک استکان
- سبزی(تره،جعفری,شنبلیله) 750 گرم
- لیمو عمانی 4 عدد
- نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه آبگوشت بزباش
ابتدا باید لوبیای چشم بلبلی را از شب قبل خیس کنید.
سپس گوشت را به 4 تا 6 تکه تقسیم کنید. پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا رنگش طلایی شود سپس گوشت را داخل آن بریزید و تفت دهید. همراه با گوشت زردچوبه را هم اضافه کنید و تفت دهید. مقداری آب داخل گوشت بریزد تا بپزد.
سبزی ها را هم تمیز کنید و بشویید و بعد از اینکه خشک شدند خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید.
بعد از اینکه گوشت نیم پز شد لوبیا ی خیس داده شده را به آن اضافه کنید تا به همراه گوشت و پیاز بپزد.همچنین بعد از نیم پز شدن لوبیا سبزی تفت داده شده را به همراه سیب زمینی و لیمو عمانی اضافه کنید. در آخر پخت هم فلفل و نمک اضافه کنید.تا همه مواد کنار هم ترکیب شوند و به اصطلاح جا بیفتند.
نکات تکمیلی در مورد آبگوشت بزباش
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
آبگوشت بزباش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .