مواد لازم برای آش آبغوره:
- گوشت چرخ کرده سرخ شده با 1 عدد پیاز رنده شده :250 گرم
- برنج خیس خورده :نصف لیوان
- بلغور (از شب قبل) خیس خورده :1 لیوان
- لپه خیس خورده : نصف لیوان
- رب گوجه فرنگی :1 ق غ پر
- گوجه فرنگی :5-6 عدد پوست کنده و خرد شده
- سبزی آش : 500 گرم
- سیر: 5-6 حبه خرد شده
- پیاز خرد شده:1 عدد
- آب :8 لیوان
- آبغوره:به میزان دلخواه
- نمک و فلفل و زردچوبه:به مقدار کافی
طرز تهیه آش آبغوره
لپه ، بلغور و برنج را در یک قابلمه ریخته و با 8 لیوان آب می پزیم .وقتی مواد خوب پخته شدند گوشت سرخ شده را به آنها اضافه میکنیم و بعد از 10 دقیقه جوشیدن ، پیاز خرد شده را به همراه سیر ، رب گوجه و زرد چوبه به داخل و زرد چوبه قابلمه اضافه میکنیم .
پس از گذشت 10 دقیقه جوشیدن رب و پیاز با بقیه مواد گوجه فرنگی های خرد شده را به همراه سبزی آش ، نمک و فلفل در قابلمه میریزیم تا پخته شوند.
وقتی آش لعابدار شد و به اصطلاح جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و طبق ذائقه تان با مقداری آبغوره سرو کنید.
.
نکات تکمیلی در مورد آش آبغوره
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آش آبغوره را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .