وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “آش آبغوره” غذای محلی همدانی ها

طرز تهیه “آش آبغوره” غذای محلی همدانی ها

“آش آبغوره” یکی از غذاهای محلی استان همدان است که دارای دستور تهیه بسیار آسانی می باشد.

مواد لازم برای آش آبغوره:

  • گوشت چرخ کرده سرخ شده با 1 عدد پیاز رنده شده  :250 گرم
  • برنج خیس خورده :نصف لیوان
  • بلغور (از شب قبل) خیس خورده :1 لیوان
  • لپه خیس خورده :  نصف لیوان
  • رب گوجه فرنگی :1 ق غ پر
  • گوجه فرنگی :5-6 عدد پوست کنده و خرد شده
  • سبزی آش :  500 گرم
  • سیر:  5-6 حبه خرد شده
  • پیاز خرد شده:1 عدد
  • آب :8 لیوان
  • آبغوره:به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل و زردچوبه:به مقدار کافی

آش آبغوره

طرز تهیه آش آبغوره

لپه ، بلغور و برنج را در یک قابلمه ریخته و با 8 لیوان آب می پزیم .وقتی مواد خوب پخته شدند گوشت سرخ شده را به آنها اضافه میکنیم و بعد از 10 دقیقه جوشیدن ، پیاز خرد شده را به همراه سیر ، رب گوجه و زرد چوبه به داخل و زرد چوبه قابلمه اضافه میکنیم .

پس از گذشت 10 دقیقه جوشیدن رب و پیاز با بقیه مواد گوجه فرنگی های خرد شده را به همراه سبزی آش ، نمک و فلفل در قابلمه میریزیم تا پخته شوند.

وقتی آش لعابدار شد و به اصطلاح جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و طبق ذائقه تان با مقداری آبغوره سرو کنید.

آش آبغوره.

نکات تکمیلی در مورد آش آبغوره

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آش آبغوره را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع