مواد لازم برای انچیلادای لوبیا و پنیر
- 2 پیمانه:پنیر کاتیج
- 440 گرم:لوبیا سیاه
- 16 عدد: نان ترتیلا
- 3 قاشق سوپ خوری: روغن زیتون
- 3 حبه:سیر
- 1 عدد:پیاز
- 4 قاشق سوپ خوری: پودر چیلی
- 2 قاشق سوپ خوری:سرکه سفید
- 425 گرم:رب گوجه
- 2 پیمانه:آب سبزیجات
طرز تهیه انچیلادای لوبیا و پنیر
لوبیا را از قبل بشویید و آب پز کنید.سپس به همراه پنیر کاتیج ،نمک و فلفل در مخلوط کن بریزید تا با هم ترکیب شده و به شکل پورده دربیاید.
نان های ترتیلا را گرم کرده و کمی چرب کنید ، سپس مخلوط پنیر و لوبیا را وسط آن ها قرار داده و بپیچید.فر را با حرارت 180 درجه روشن کنید و برای 8 تا 10 دقیقه نان ها را بپزید.
در این فاصله سس را آماده کنید . برای این کار، یک عدد پیاز و یک حبه سیر را خرد کرده و در روغن سرخ نمایید. پودر چیلی ، سرکه ، آب سبزیجات را به ترتیب افزوده و اجازه دهید چند دقیقه بپزد.
ترتیلا ها را در ظرف مورد نظر بچینید و سس را روی آن بریزید.در صورت تمایل با چند برگ جعفری و پیاز خرد شده آن را تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد انچیلادای لوبیا و پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
انچیلادای لوبیا و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .