طرز تهیه بادمجان بقچه ای فینگرفود خوشمزه :
بقچه بادمجان یک پیش غذای عالی و شیک می باشد که برای شروع پذیرایی در مهمانی و تولد ها بسیار مناسب می باشد پس با پلاس وی همراه باشید تا مرحله به مرحله دستور تهیه بقچه بادمجان را آموزش دهیم.
مواد لازم بقچه بادمجان:
مواد لازم | مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
بادمجان | 4 عدد |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز خرده شده | 1 عدد |
سیر رنده شده | 2 حبه |
زرد چوبه | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه بقچه بادمجان :
ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید و به سراغ درست کردن مواد میانی بروید. جعفری و پیاز را خرد کرده و سیر را هم رنده کنید و کنار بگذارید. حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز ها را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا سبک شود.
در این مرحله سیر را اضافه کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود. نمک، زردچوبه و فلفل را افزوده و در صورت تمایل ادویه دلخواهتان را اضافه کنید و مواد را خوب زیر و رو کنید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.
در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه افزوده و تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سرخ شود. رب گوجه را در گوشه ای از تابه تفت داده و با سایر مواد مخلوط نمایید تا رنگ داده و خامی آن از بین برود.
در نهایت جعفری خرد شده را بریزید و نصف لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا مواد برای چند دقیقه با درب بسته بپزد و آب آن تبخیر شود.
بادمجان ها را از آب خارج کرده و آن ها را به شکل ورقه های نازک برش بزنید. بادمجان ها را با روغن سرخ کرده و روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی اش برود.
داخل یک بشقاب دو تا سه ورق بادمجان را به شکل ظربدر روی هم قرار داده و یک قاشق از مواد را در میان آن قرار داده و بادمجان ها را روی یکدیگر برگردانید تا حالت بقچه پیدا کند.
در نهایت با کمک یک خلال دندان بادمجان ها را ببندید و روی آن یک برش فلفل دلمه ای روی آن قرار داده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد بادمجان بقچه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
بادمجان بقچه ای را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید .