مواد لازم برای بیسکویت کدو تنبل
- یک فنجان ترد کننده
- یک فنجان شکر سفید
- نصف فنجان شکر قهوه ای
- سه چهارم فنجان پوره کدو تنبل
- یک تخم مرغ بزرگ
- دو قاشق چای خوری عصاره وانیل
- سه و سه چهارم فنجان آرد همه منظوره
- یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
- یک و نیم قاشق چای خوری دارچین
- یک قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی
- نصف فنجان شکر سفید
- یک قاشق چای خوری دارچین
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل شیرین
طرز تهیه بیسکویت کدو تنبل
یک فنجان ترد کننده را به همراه یک فنجان شکر سفید و شکر قهوه ای مخلوط کرده و هم می زنیم سپس در پوره کدو تنبل هم می زنیم و به تخم مرغ هم زده شده و وانیل اضافه می کنیم.
بکینگ پودر ، یک قاشق چای خوری دارچین ، نمک ، جوز هندی را نیز در یک کاسه با هم به هم می زنیم. به تدریج آرد را به مخلوط کدو تنبل اضافه می کنیم تا خمیر بدست آید و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.
فر را بر روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) قرار می دهیم.
فنجان شکر سفید ، یک دارچین قاشق چای خوری و فلفل شیرین با هم در یک کاسه کوچک به هم بزنید.
سپس خمیر را به گلوله های 3 سانتی تبدیل کرده و با ته لیوان صاف کرده و درون سینی فر قرار می دهیم .
12 تا 13 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها پخته شوند.
نکات تکمیلی در مورد بیسکویت کدو تنبل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بیسکویت کدو تنبل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .