مواد لازم برای تارت سیب و پنیر
- خمیر فیلو به میزان لازم
- سیب پوست گرفته و خرد شده 1 عدد بزرگ
- پنیر چدار مکعبی خرد شده 115 گرم
- کره 3 ق غ
- موسیر خرد شده 2 عدد
- پسته خرد شده 3 ق غ
- کرن بری خشک و خرد شده 2 ق غ در صورت تمایل
- برگ آویشن تازه خرد شده 1 ق چ
طرز تهیه تارت سیب و پنیر
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . خمیر فیلو را به قطر نیم سانتیمتر بار کنید و به دایره هایی 9 سانتی قالب بزنید . 10 عدد خمیر برای تازت ها نیاز دارید . خمیر ها را در قالب های مافین که چرب نشده بگذارید و فرم دهید .
سیب و پنیر را مخلوط کرده کناری بگذارید .
کره را روی حرارت ذوب کنید موسیرها را اضافه کرده 2 – 4 دقیقه تفت تهید و هم بزنید تا نرم شوند سپس از روی حرارت برداشته به مخلوط سیب و پنیر اضافه کنید و هم بزنید .
هر خمیر تارت را با یک قاشق سرپر از مخلوط سیب پر کنید و به مدت 24 – 27 دقیقه در فر بگذارید بپزند تا رویشان طلایی شده و پنیر ذوب شود . بعد از پخت 5 دقیقه کناری بگذارید خنک شود سپس از قالب درآورید .
پسته ، کرن بری و آوینش را مخلوط کرده و روی هر تارت 1 ق چ ازین مخلوط بریزید و گرم سرو نمایید .
نکات تکمیلی در مورد تارت سیب و پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
تارت سیب و پنیر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .