مواد لازم ترش کباب گیلانی:
- گوشت راسته گوسفند یا گوساله:350 گرم
- گردوی آسیاب شده:50 گرم
- رب انار:1 تا 2 قاشق غذاخوری
- نمک:به مقدار لازم
- پیاز بزرگ:1عدد
- چوچاق و جعفری:2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترش کباب گیلانی:
پیاز رنده شده، چوچاق و جعفری را کاملا خرد کنید و با گردوی آسیاب شده و رب انار با هم مخلوط کنید و تکه های گوشت را به آن اضافه کنید.
سپس روی ظرف را ببندید و به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
هنگام کباب کردن گوشت ها روی ، آنها نمک بپاشید.
در آخر گوشت ها را بدون پیاز به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.
نکات تکمیلی در مورد ترش کباب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
ترش کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .