وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه ترشی پیاز شکم پُر

طرز تهیه ترشی پیاز شکم پُر

یکی از خوشمزه ترین ترشی های فصلی ترشی پیاز است که اصطلاحا به آن پیاز ترشی می گویند و البته با پیاز های ریز و مخصوص پیاز ترشی تهیه می شوند.

مواد لازم برای ترشی پیاز شکم پُر

  • پیاز
  • سرکه
  • هویج
  • فلفل دلمه رنگی
  • لوبیا سبز
  • نمک و فلفل
  • سیر خرد شده

 

ترشی پیاز شکم پُر

طرز تهیه ترشی پیاز شکم پُر

انتهای پیازها را جدا کرده، یک برش عمیق در وسط آن از سر تا انتها ایجاد کرده و درون سرکه به مدت یک هفته بگذارید تا نرم شوند. لوبیا سبزها را خرد کرده و به همراه کمی نمک و سرکه روی حرارت بگذارید تا نرم شوند.

پیازها را از سرکه در آورده و داخل آن را خالی کنید. در ظرفی هویج، ساقه کرفس، فلفل دلمه ای رنگی ، لوبیا سبز، نمک، فلفل و سیر خرد شده را مخلوط کرده و مقداری از مواد را داخل پیاز ریخته و روی آن را با ساقه های پیازچه پر کنید تا مواد بیرون نریزد. ظرفی که قرار است ترشی را درون آن درست کنید برداشته، پیازها را داخل آن بچینید و با سرکه پرکنید و نمک و فلفل را روی همه مواد بپاشید. سپس در ظرف را گذاشته و پس از یک هفته می توانید استفاده نمایید.

 

نکات تکمیلی در مورد ترشی پیاز شکم پُر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
ترشی پیاز شکم پُر را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع