وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “جگروز”

طرز تهیه “جگروز”

جگروز یکی از غذاهای استان ایلام و استان لرستان است، هم اکنون می توانید در ادامه مطلب طرز تهیه “جگروز” را مشاهده کنید

مواد لازم برای جگروز

  • جگر:1 کیلوگرم
  • وز:به میزان لازم (پرده نازکی روی سیرابی گوسفند یا گوساله)
  • گوجه:به میزان لازم
  • نمک:به میزان لازم
  • لیمو:2 تا 3 عدد

جگروز

طرز تهیه جگروز

جگر را یه به صورت نواری بلند و یا به صورت تکه ای برش بزنید و به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید.

بعد از اینکه جگر نیمه پخت شد آن را از روی حرارت بردارید و به آن کمی نمک بزنید و وز را دور آن بپیچانید و دوباره جگر را روی حرارت آتش قرار دهید تا به آرامی و در اثر گرما وز آب شود.

(وز به دلیل نازکی و چربی که دارد موقع آب شدن ، طعم فوق‌العاده ای به جگر میدهد)

گوجه ها را هم به سیخ بکشید و با جگر کباب شده به همراه نان یا پلو سرو کنید.

- اگر جگر را به صورت نوار بلندی درآورده اید، وز را هم به همان صورت روی جگر بپیچانید. 

اگر هم به صورت تکه تکه درآورده اید وز را هم به صورت تکه تکه روی جگر بپیچانید.

نکات تکمیلی در مورد جگروز

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
جگروز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع