طرز تهیه حلوا کش دار خوشمزه انگشتپیچ
حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است که برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. بیشتر کدبانوهای ایرانی طرز تهیه حلوا معمولی را بلدند اما می توان با همان موادی که حلوای معمولی تهیه می کنید یک حلوای کش دار و خوشمزه به نام حلوای انگشتپیچ تهیه نمود. پس طریقه تهیه یک حلوای کش دار و خوشمزه را در این بخش از پلاس وی آموزش خواهیم داد.
مواد لازم حلوا انگشتپیچ
مواد لازم | مقدار |
آرد | 1 لیوان |
روغن | 1 و 1/3 لیوان |
خلال بادام | به مقدار لازم |
خلال پسته | به مقدار لازم |
شکر | 1 لیوان |
آب | 1/3 لیوان |
زعفران غلیظ | 1 قاشق غذاخوری |
گلاب | 1/3 لیوان |
طرز تهیه حلوای کش دار
- شکر و آب و گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید و شکر کامل حل شود،
- بعد از زدن یک الی دو جوش گاز را خاموش کنید.
- آرد را الک کنید و درون ظرفی بریزید.
- ظرف را روی حرارت بگذارید و کمی آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
- روغن را اضافه کنید و آرد را تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای کم رنگ شود.
- شربت را کم کم به مخلوط آرد سرخ شده اضافه کنید.
- سپس ظرف را دوباره به مدت 5 دقیقه روی حرارت بگذارید و مرتب و سریع حلوا را هم بزنید تا حلوا جمع شود.
نکات مهم برای کشدار شدن حلوای انگشتپیچ
- برای کشدار شدن حلوای انگشتپیچ حتما باید حلوا را در یک جهت هم بزنید و جهت هم زدن هرگز عوض نشود.
- دقت کنید برای کشدار شدن حلوا بعد از ریختن شربت، حلوا را در همان جهت هم بزنید که آرد را سرخ کرده اید.
- این حلوا کمی شلتر از حلوای معمولی است و غلظت آن بین کاچی و حلوا است پس اجازه ندهید این حلوا خیلی سفت شود.
- این مدل حلوا بعد از سرد شدن سفت خواهد شد.
- برای جلوگیری از خشک شدن حلوا یک لایه نازک روغن روی حلوا باقی بگذارید.