حلوای تقویتی
حلوای جهرمی که به آن حلوای تقویتی می گویند یکی از حلواهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در میان انواع حلواهایی که میل کردید حلوایی بسیار مقوی و ترد است.این حلوا بخاطر بافت نرمش برای کوکان هم جذاب می باشد.
مواد لازم برای حلوای تقویتی مخصوص جهرمی ها
- نشاسته گل :1 لیوان
- آب :2 /1 1 لیوان
- شیر :2 لیوان
- شکر :2 لیوان سر خالی
- روغن مایع :2 /1 لیوان
- هل :1 ق چ
- زعفران و انواع مغزها :به دلخواه
- گلاب :3 /1 استکان
طرز تهیه حلوای تقویتی مخصوص جهرمی ها
مرحله اول:
برای درست کردن حلوای تقویتی ابتدا نشاسته را با کمی آب خیس کنید و بعد آب آن را خالی کنید.
مرحله دوم:
همه مواد غیر از هل و گلاب را در یک قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.در اوایل پخت، حلوا را خوب هم بزنید چون سریع ته می گیرد .وقتی حلوا کمی غلیظ شد هل ، گلاب و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله سوم:
حالا حرارت را کم کنید و اجازه دهید حلوا غلیظ شود هر از گاهی حلوا را هم بزنید. 45 دقیقه تا 1 ساعت کافی است.
وقتی حلوا از دیواره ظرف جدا شد و نچسبید آن را از روی حرارت بردارید و درون قالبهای سیلیکونی که از قبل چرب کرده اید بریزید. قبل از ریختن حلوا، ته قالبها مغزها را بریزید. قالبها را دو ساعت درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
نکات تکمیلی در مورد حلوای تقویتی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
حلوای تقویتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .