وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه خوراک دریایی با سبزیجات چینی

طرز تهیه خوراک دریایی با سبزیجات چینی

خوراک دریایی با سبزیجات چینی از جمله غذاهای کامل و لذیذ است که بهتر است همیشه مورد توجه قرار بگیرد.

دستور پخت خوراک دریایی لذیذ با سبزیجات چینی

تغذیه، یکی از مهم ترین ضروریات زندگی فرد است که باید همیشه مورد توجه قرار بگیرد. یک وعده غذایی سالم مانند انواع خوراک دریایی باید تمام قسمت های هرم غذایی را در خود جای داده باشد.یک غذای کامل باید شامل پروتئین، کربوهیدرات و چربی های مفید به همراه انواع ویتامین و املاح موردنیاز بدن باشد.در این مطلب شما را با یک غذای همه چی تموم آشنا میکنیم، خوراک دریایی با سبزیجات که یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که همه چیز رو در کنار هم دارد و یک غذای کامل است.

مواد لازم برای خوراک دریایی با سبزیجات چینی

  • میگو تاره :250 گرم
  • گوشت سینه مرغ بدون پوست :250 گرم
  • شکر :1 قاشق غذا خوری
  • آرد ذرت :1 قاشق مرباخوری
  • ذرت کنسرو شده :425 گرم
  • پیاز سبز :3 عدد
  • قارچ کنسرو شده :150 گرم
  • هویج :1 عدد
  • آب مرغ :5 فنجان
  • روغن کنجد :1 قاشق مرباخوری
  • سس قارچ :1 قاشق مرباخوری
خوراک دریایی با سبزیجات چینی

طرز تهیه خوراک دریایی با سبزیجات چینی

مرحله اول:

 برای درست کردن خوراک دریایی اول میگو ها و سینه مرغ را تمیز کرده و خرد کنید و انها را با شکر و آرد ذرت مخلوط کنید.
مرحله دوم:
ذرتها را از وسط طول آنها نصف کرده و پیازچه ها را به قطعات 4 سانتی متری خرد کنید . ذرتها ، قارچها ، هویج و آب مرغ را در قابلمه ای ریخته و بمدت 2 دقیقه بجوشانید سپس آبکش کرده و آب سبزیجات را نگه دارید.
مرحله سوم:
سپس روغن را در ماهیتابه داغ کرده و میگو و سینه مرغ را تفت دهید تا نرم شوند.روغن اضافی ماهیتابه را خارج کرده و یک قاشق غذا خوری باقی بگذارید و گرم کنید.
مرحله چهارم:
سس قارچ و روغن کنجد را با دو قاشق غذا خوری از آب سبزیجات در ماهیتابه ریخته و مرغ ، میگو ، مخلوط سبزی و پیازچه را بیافزایید و بمدت یک دقیقه بهم بزنید , مخلوط روغن و کنجد را افزوده و بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود.
مخلوط را روی برگهای کاهو در بشقابی سرو نمایید.
 خوراک دریایی با سبزیجات چینی

نکات تکمیلی در مورد خوراک دریایی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
خوراک دریایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع