خورش فسنجان لوبیا و بادمجان یک خورش اصیل ایرانی مخصوص شهر رفسنجان است . لوبیا چشم بلبلی و بادمجان طعم متفاوتی به این خورش می دهد.
مواد لازم خورش فسنجان لوبیا و بادمجان:
- سینه مرغ:یک عدد
- لوبیا چشم بلبلی:یک دوم پیمانه
- بادمجان:2 عدد
- مغز گردو:یک پیمانه
- پیاز:یک عدد
- رب گوجه فرنگی:یک قاشق سوپ خوری
- رب انار:2 قاشق سوپ خوری
- نمک و زردچوبه:به دلخواه
طرزتهیه خورش فسنجان لوبیا و بادمجان:
سینه مرغ را با پیاز رنده شده و نصف پیمانه آب بپزید. بادمجان ها را روی حرارت کم تفت دهید و بعد لوبیا ی پخته شده و گردوی چرخ شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از کمی تفت دادن ، رب انار ، رب گوجه فرنگی ، نمک و زرد چوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی سینه مرغ پخته شد با بقیه مواداضافه کنید و اجازه دهید تا همه مواد کنار هم به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم بپزند و جا بیفتند.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه خورش فسنجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
طرز تهیه خورش فسنجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .