وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

“طرز تهیه خورش فسنجان” لوبیا و بادمجان

“طرز تهیه خورش فسنجان” لوبیا و بادمجان

خورش فسنجان لوبیا و بادمجان یک خورش اصیل ایرانی مخصوص شهر رفسنجان است . لوبیا چشم بلبلی و بادمجان طعم متفاوتی به این خورش می دهد.

مواد لازم خورش فسنجان لوبیا و بادمجان:

  • سینه مرغ:یک عدد
  • لوبیا چشم بلبلی:یک دوم پیمانه
  • بادمجان:2 عدد
  • مغز گردو:یک پیمانه
  • پیاز:یک عدد
  • رب گوجه فرنگی:یک قاشق سوپ خوری
  • رب انار:2 قاشق سوپ خوری
  • نمک و زردچوبه:به دلخواه

طرز تهیه خورش فسنجان

طرزتهیه خورش فسنجان لوبیا و بادمجان:

 سینه مرغ را با پیاز رنده شده و نصف پیمانه آب بپزید. بادمجان ها را روی حرارت کم تفت دهید و بعد لوبیا ی پخته شده و گردوی چرخ شده  را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

بعد از کمی تفت دادن ، رب انار ، رب گوجه فرنگی ، نمک و زرد چوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

وقتی سینه مرغ پخته شد با بقیه مواداضافه کنید و اجازه دهید تا همه مواد کنار هم  به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم بپزند و جا بیفتند.

خورش فسنجان لوبیا و بادمجان

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه خورش فسنجان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
طرز تهیه خورش فسنجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع