مواد لازم برای دست پیچ تابستانی ویتنامی
- کاغذ برنج
- میگو خام یا آب پز
- ورمیشل برنج، آووکادو
- سبزیجات مثل کاهو، ریحان، نعنا، گشنیز و هویج
مواد لازم برای سس مخصوص
- چهار قاشق غذاخوری:سس ماهی
- یک حبه:سیر
- نصف: لیمو ترش تازه
- یک قاشق چایخوری:سس تند
- یک قاشق چای خوری:شکر
- چهار قاشق چای خوری:سرکه
طرز تهیه دست پیچ تابستانی ویتنامی
ابتدا سس را آماده کرده و کنار بگذارید ، برای این کار سیر را رنده کرده و آب لیمو ترش را بگیرید و همه موادسس را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.هویج ، ریحان ، کاهو، گشنیز و نعنا را خرد کرده و با هم مخلوط کنید.
میگوها را پاک کرده و بشویید و بگذارید خشک شود. میگوها در این غذا باید خام سرو شود ولی در صورت تمایل میتوانید آن را بعد از پاک کردن آبپز کنید.
در یک کاسه بزرگ سبزیجات خرد شده را با میگو ، ورمیشل برنج و آواکادوی خرد شده مخلوط نمایید.کاغذ برنج را یک دقیقه داخل آب ولرم قرار دهید تا کمی نرم شود. سپس پهن کرده و مواد را داخل آن بریزید و به شکل دلمه ببندید.
دست پیچ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سسی که آماده کرده اید میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد دستپیچ ویتنامی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
دستپیچ ویتنامی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .