وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “دونات پیتزایی” خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه “دونات پیتزایی” خوشمزه و مخصوص

“دونات پیتزایی” یک فینگر فود بسیار خوشمزه است که برای مهمانی ها بسیار مناسب و شیک است.با آشپزخانه پلاس وی همراه شوید و از این پیتزا لقمه ای جذاب لذت ببرید.

طرز تهیه دونات پیتزایی

پیتزا لقمه‌ ای جزء فینگرفودهای جذاب برای پذیرایی درجشن ها و دورهمی های خانوادگی و دوستانه است. تهیه این غذا راحت بوده و با کمی خلاقیت می‌توان لقمه‌های پیتزای جذابی در منزل تهیه کرد.دونات پیتزایی از جمله پیتزاهای لقمه ای و یا همان مینی پیتزاهایی هستند که خیلی خوشمزه و پرطرفدارند.این پیتزاهای حلقه ای برای میان وعده کودکان نیز بسیار دلچسب است.

مواد لازم برای خمیر دونات

  • آرد حدود :4 پیمانه
  • خمیر مایه فوری :1 قاشق غذاخوری
  • شکر:1 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم :1 لیوان
  • تخم مرغ :1 عدد
  • نمک :1 قاشق چایخوری
  • روغن مایع :نصف پیمانه

مواد لازم برای دونات پیتزایی

  • ژامبون :300 گرم
  • سوسیس :2 عدد
  • فلفل دلمه رنگی :2 قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن :1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی

پخت دونات پیتزایی

پخت دونات پیتزایی در منزل

دستور پخت دونات پیتزایی

 مرحله اول:

برای درست کردن دونات پیتزایی ابتدا ژامبون ها و سوسیس ها را روی یک تخته چوب به صورت نگینی برش بزنید.فلفل دلمه ای ها را هم ریز خرد کنید.
 مرحله دوم:

سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و بعد از داغ شدن روغن سوسیس ها را داخل آن کمی تفت دهید.

مرحله سوم:

داخل کاسه ای خمیرمایه فوری را به همراه شکر و نصف آب ولرم با هم ترکیب کنید و روی آن را بپوشانید تا به مدت 5 تا 10 دقیقه عمل بیاید.

داخل یک کاسه دیگر تخم مرغ را به همراه نمک و روغن خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

سپس خمیر مایه بدست آمده را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

بقیه آب را به همراه مقداری فلفل سیاه و آویشن به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم:

در ادامه سوسیس ، ژامبون و فلفل دلمه ای خرد شده را هم به بقیه مواد داخل کاسه بیفزایید و بعد از کمی مخلوط کردن ، آرد الک شده را کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.

وقتی خمیر جمع شد، آنرا به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید.سپس خمیر را درون کاسه ای چرب قرار دهید و روی خمیر را با سلفون بپوشانید تا به مدت یک ساعت در یک جای گرم استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

 مرحله پنجم:

بعد از استراحت خمیر آن را مجددا کمی ورز دهید تا هوای اضافی آن گرفته شود. سپس به اندازه یک نارنگی از خمیر ها جدا کنید و با قطر یک سانتی متر آن را باز کنید.

وسط خمیر را با ماسوره ساده در بیاورید و مجددا روی خمیرهای قالب زده شده را به مدت 30 دقیقه با پارچه بپوشانید.

 مرحله ششم:

وقتی خمیرها پف کردند ،یک تابه گود یا قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و به اندازه ای که دونات ها داخل روغن شناور باشند ، روغن داخل تابه بریزید.

دونات ها را یکی پس از دیگزی داخل روغن داغ بیندارید و به طور کامل سرخ کنید.

دونات های سرخ شده را روی حوله ای روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

دونات پیتزایی

دونات پیتزایی خانگی

نکته :

هنگامی که دونات های پیتزایی داخل روغن در حال سرخ شدن هستند با قاشق روغن داغ را روی دونات ها بریزید تا بهتر پف کنند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع