مواد لازم برای پودینگ برنج استانبولی
- شیر:یک لیتر
- برنج :250 گرم
- آب :یک لیوان
- کرم پاتی سیر :250 گرم
- تخم مرغ :دو عدد
- پودرشکر :75 گرم
- خامه :100 گرم
- پنیر لبنه :150 گرم
- زرده تخم مرغ+ زعفران : برای طلایی کردن روی پودینگ
طرز تهیه پودینگ برنج استانبولی
برای درست کردن این دسر خوشمزه برنج را از شب قبل خوب بشویید و در مقداری آب بخیسانید .
آب اضافی برنج خیس خورد را خارج کرده و یک لیتر شیر به آن اضافه کنید و در قابلمه ای مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و برنج خوب بپزد.
زمانی که شیر برنج به غلظت رسید و آماده شد شعله را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود، کرم پاتی سیر، 2 عدد تخم مرغ ، پودر شکر ،خامه و پنیر را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید،
مواد را به شیر برنج اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط نمایید.
مواد پودینگ را در قالب های مخصوص سوفله یا کرم بروله بریزید مقداری مخلوط زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ روی آن بمالید و کنار بگذارید .
فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود ، سینی فر را خارج کرده کف آن مقداری آب جوش بریزید و قالب ها را داخل آن بچینید و در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت در طبقه وسط فر بپزد.
بعد از اینکه روی پودینگ ها برشته و طلایی شد آن را از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد پودینگ برنج استانبولی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پودینگ برنج استانبولی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .