نحوه پخت رولت دورنگ با گوشت و مرغ
رولت دورنگ با گوشت و مرغ علاوه بر موادمقوی تشکیل دهنده اش یکی از غذاهای شیک و مجلسیت که میتوانید آن را برای مراسمات خاص و رومانتیک تان تهیه کنید.
مواد لازم برای رولت دورنگ با گوشت و مرغ
گوشت دو بار چرخ شده = 300 گرم
گوشت مرغ چرخ کرده = 200 گرم
جعفری خرد شده= 100 گرم
هویج رنده شده= 50 گرم
زرشک= 50 گرم
مغز گردو خردشده= 70 گرم
پیاز متوسط = دو عدد
ورق فویل = یک متر
روغن مایع = 80 گرم
رب گوجه فرنگی= یک پیمانه
آبلیمو =سه قاشق سوپخوری
شکر= یک قاشق سوپخوری
نمک= به میزان لازم
دارچین، فلفل و ادویه کاری= به میزان لازم
طرز تهیه رولت دورنگ با گوشت و مرغ
یکی از پیازها را چرخ کرده و با گوشت و مرغ مخلوط می کنیم سپس ادویه و نمک می زنیم. برای سس رولت، پیاز دیگر را چرخ کرده، سرخ می کنیم و رب را به آن اضافه می کنیم، نمک، فلفل، ادویه و آبلیمو را اضافه می کنیم و با دو لیوان آب به جوش می آوریم.ورق آلومینیوم را روی سطح صافی پهن می کنیم و آن را به دو قاشق روغن آغشته می کنیم تا گوشت به آن نچسبد، ابتدا گوشت قرمز را روی آن به قطر یک و نیم سانتی متر پهن می کنیم و سپس گوشت مرغ را به آن اضافه می کنیم، آنها را صاف کرده و روی آن جعفری، هویج، زرشک و مغز گردو می ریزیم. آن را از یک طرف می پیچیم و هر دو طرف ورق فویل را جدا می کنیم تا آزاد شود و دوباره دور رولت قرار می دهیم و اجازه می دهیم داخل سس به مدت یک ساعت و نیم با حرارت ملایم بجوشد، سپس رولت را درآورده، فویل را باز کرده و پس از سرد شدن برش می دهیم.
نکات تکمیلی در مورد رولت دورنگ با گوشت و مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
رولت دورنگ با گوشت و مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .