وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “سالاد اسفناج مکزیکی”

طرز تهیه “سالاد اسفناج مکزیکی”

“سالاد اسفناج مکزیکی” یک سالاد متفاوت است که می توانید طرز تهیه آن را در ادامه مطلب مشاهده کنید

مواد لازم برای سالاد اسفناج مکزیکی

  • روغن زیتون : 1 قاشق
  • اسفناج خرد شده : 1 کاسه
  • لوبیا قرمز پخته شده بدون آب :  1 لیوان
  • کنسرو ذرت : 1 عدد
  • فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد
  • آووکادو خرد شده : 1 عدد
  • پودر سیر :به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • سس تند :به میزان لازم
سالاد مکزیکی

طرز تهیه سالاد اسفناج مکزیکی

برای درست کردن این سالاد خوشمزه و مقوی ، لوبیا را از قبل پخته و آماده کنید و حالا اسفناج ها را پاک کرده بشویید و خرد نمایید.

تابه ای را روی شعله گذاشته و اسفناج خرد شده را با روغن زیتون بپزید ، آواکادو را پوست گرفته و خرد نمایید.
فلفل دلمه ای را شسته از وسط برش بزنید دانه های آن را خارج کرده و خرد کنید و بعد از پخته شدن اسفناج آن را در ظرفی ریخته و آواکادو و فلفل دلمه ای خرد شده را روی آن بریزید ، در آخر لوبیا را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
سس تند را به همراه ، پودر سیر ، نمک و فلفل در ظرفی مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد اسفناج مکزیکی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد اسفناج مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع