مواد لازم برای سالاد اسفناج مکزیکی
- روغن زیتون : 1 قاشق
- اسفناج خرد شده : 1 کاسه
- لوبیا قرمز پخته شده بدون آب : 1 لیوان
- کنسرو ذرت : 1 عدد
- فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد
- آووکادو خرد شده : 1 عدد
- پودر سیر :به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- سس تند :به میزان لازم
طرز تهیه سالاد اسفناج مکزیکی
برای درست کردن این سالاد خوشمزه و مقوی ، لوبیا را از قبل پخته و آماده کنید و حالا اسفناج ها را پاک کرده بشویید و خرد نمایید.
تابه ای را روی شعله گذاشته و اسفناج خرد شده را با روغن زیتون بپزید ، آواکادو را پوست گرفته و خرد نمایید.
فلفل دلمه ای را شسته از وسط برش بزنید دانه های آن را خارج کرده و خرد کنید و بعد از پخته شدن اسفناج آن را در ظرفی ریخته و آواکادو و فلفل دلمه ای خرد شده را روی آن بریزید ، در آخر لوبیا را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
سس تند را به همراه ، پودر سیر ، نمک و فلفل در ظرفی مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد اسفناج مکزیکی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد اسفناج مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .