مواد لازم برای سالاد گلابی و انگور
- گلابی بزرگ خرد شده 1 عدد
- دانه انگور قرمز 1 لیوان
- کاهو خرد شده 3 لیوان
- بادام زمینی خام 1/2 لیوان
- کره آب شده 1 قاشق
- پودر کاری 1 قاشق چایخوری
- شکر قهوه ای 1 قاشق
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس سالاد
- سرکه سفید 3 قاشق
- سس خردل 3 قاشق
- فلفل
- عسل 3 قاشق
- روغن زیتون 6 قاشق
- نمک
طرز تهیه سالاد میوه گلابی و انگور و بادام زمینی
ابتدا همه مواد سس را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
حالا گلابی را شسته و خرد کنید.
انگور را شسته و حبه های آن را از شاخه جدا کنید.
کاهو را شسته و خرد نمایید.
تابه ای را روی شعله گذاشته و بادام زمینی را با کره آب شده تفت دهید تا برشته شود.
همه مواد بالا را در ظرفی ریخته و به همراه نمک ، پودر کاری ، شکر قهوه ای و فلفل با هم مخلوط نمایید.
سس را روی سالاد ریخته و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد میوه گلابی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
سالاد میوه گلابی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .