مواد لازم برای پنکیک
- آرد گندم:2 قاشق غذاخوری
- آرد:3 قاشق غذاخوری
- شکر:1 قاشق چای خوری
- جوش شیرین:1/8 قاشق چای خوری
- نمک:1/8 قاشق چای خوری
- شیر:1/4 فنجان
- تخم مرغ (زرده و سفیده جدا شده):1 عدد
- کره (آب شده و خنک):225 گرم
مواد لازم برای سالاد تخم مرغ
- تخم مرغ (آب پز و خرد شده):1 عدد
- خامه ترش:2 قاشق غذاخوری
- پیازچه (خرد شده):1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه ساندویچ ماهی سالمون با خاویار و پنکیک
ابتدا پنکیک ها را آماده کنید ، برای این کار کاسه ای را بردارید و شکر ، آرد ، نمک و جوش شیرین را داخل آن بریزید و شیر را کم کم بیافزایید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
حالا سفیده تخم مرغ را به همراه دو قاشق کره خوب هم بزنید و به مواد بالا افزوده و با هم مخلوط کنید.
تابه ای را با مقداری کره چرب کرده و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، مقداری از مواد پنکیک را داخل آن بریزید و خوب پخش کنید و اجازه دهید سرخ شود ، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر پنکیک هم بپزد.
بوسیله یک قلمو مقداری کره روی پنکیک ها بمالید و کنار بگذارید. و سالاد تخم مرغ را آماده نمایید. برای این کار تخم مرغ آبپز ، خامه ترش و پیازچه خرد شده را با هم مخلوط نمایید.
پنکیک ها را روی یک سطح پهن کنید و ماهی سالمون را روی آن ها قرار داده و سالاد تخم مرغ را روی آن ها پخش کنید. یک لایه پنکیک روی آن قرار داده و خاویار را بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ ماهی سالمون و خاویار با پنکیک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
ساندویچ ماهی سالمون و خاویار با پنکیک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .