مواد لازم سوفله بروکلی و پنیر
- بروکلی بدون ساقه : 900 گرم
- سوسیس : 100 گرم
- پنیر چدار : 270 گرم
- خامه :½1 پیمانه
- آرد : 1/3 پیمانه
- تخم مرغ : 5 عدد
- فلفل سیاه : 2 قاشق چایخوری
- سس خردل : 2 قاشق چایخوری
- نمک : ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه سوفله بروکلی و پنیر
ابتدا فر را با دمای 210 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود و سوسیس ها را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود.
در این فاصله کلم بروکلی را خرد کرده و کمی بپزید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کرده و با آب سرد بشویید و بگذارید آبش برود.
کاسه ای بردارید و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و خوب هم بزنید، آرد را به تدریج افزوده و خوب مخلوط نمایید.
خامه را به مخلوط تخم مرغ و آرد افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شود و در ادامه نمک ، خردل ، فلفل و یک سوم پنیر رنده شده را افزوده و مخلوط کنید.
یک ظرف مخصوص فر بردارید و با مقداری روغن همه جای آن را کاملا چرب نمایید.
کلم ها را داخل قالب بریزید و روی آن را با نیمی از پنیر باقی مانده بپوشانید.
حالا سوسیس های سرخ شده را بریزید سپس لایه ای از مخلوط تخم مرغ و خامه را بیافزایید و سطح آن را صاف کنید.
در آخر پنیر باقی مانده را همه جای قالب بریزید و خوب پخش کنید.
روی قالب را با یک لایه فویل آلومینیومی بپوشانید و برای 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح سوفله خوب برشته و طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد سوفله بروکلی و پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوفله بروکلی و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .